Nieuws

Bournemouth terug op hoogste niveau: 'De spelersgroep verdient deze promotie'

Bournemouth terug op hoogste niveau: 'De spelersgroep verdient deze promotie'

03-05-2022 23:28

Bournemouth AFC is volgend seizoen weer na twee jaar in de Premier League te bewonderen en manager Scott Parker is trots op zijn ploeg. De nummer twee van de Championship versloeg dinsdagavond Nottingham Forest met 1-0 en is daardoor niet meer in te halen. 

In gesprek met Sky steekt Parker zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken. "Ik ben ten eerste ontzettend blij voor de fans en voor de ploeg. Ze verdienen dit moment en verdienen het om te promoveren. Het betekent veel voor ons", zegt de manager van Bournemouth. 

"Ik was teleurgesteld in de eerste helft", geeft de manager toe. Er werden veel lange ballen gespeeld en dat wilde Parker juist niet. "We hebben een hoop gesproken over wat we niet wilden. We hadden nooit echt de controle en dat ging altijd het voordeel aan Nottingham Forest geven en niet aan ons. Als we op die voet waren doorgegaan, had Nottingham waarschijnlijk gewonnen in plaats van ons."  

Parker is geen onbekende met promotie naar de Premier League en dat lukte hem in 2019 al met Fulham FC. In 2021 werd bekend dat Parker verder ging bij Bournemouth. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!