Nieuws

Feyenoord-hooligans vallen Union-voorzitter aan: ravage in Rotterdams café

Feyenoord-hooligans vallen Union-voorzitter aan: ravage in Rotterdams café

21-10-2021 08:01

Feyenoord heeft geen goede naam gemaakt. Hooligans van de Rotterdamse club hebben woensdagavond de voorzitter en persvoorlichter van Union Berlin aangevallen en belaagd. De twee waren met een groep van 25 in een Rotterdams café toen de situatie escaleerde. 

De Berliner Kurier maakt melding van het voorval. Dirk Zingler en Christian Arbeit zaten met een Union-delegatie van ruim twintig mensen in café De Huismeester, toen ze rond 21:00 uit het niets te maken kregen met woedende Feyenoord-fans. De hooligans gooiden met barkrukken, glazen en stoelen, vielen vrouwen aan en richtten een ravage aan in de kroeg. 

Er zijn geen gewonden gevallen, meldt de Duitse krant. Wel is er één vrouw in shock naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. De Union-afgevaardigden verdedigden zichzelf met barkrukken, waardoor erger voorkomen kon worden. Tot dusver is er één iemand aangehouden door de Rotterdamse politie. De delegatie van de Duitse opponent van Feyenoord is teruggebracht naar het hotel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!