Nieuws

Marokkaanse bond komt met statement na geruchten over ontslag Halilhodzic

Marokkaanse bond komt met statement na geruchten over ontslag Halilhodzic

03-05-2022 12:11 Laatste update: 15:59

De Marokkaanse bond (Fédération Royale Marocaine de Football) heeft ontkracht dat bondscoach Vahid Halilhodzic ontslagen zal worden. De FRMF bracht een statement naar buiten, nadat er in verschillende media geschreven werd dat Marokko vroegtijdig afscheid zou nemen van zijn bondscoach.

Er heerst al een langere periode een grote verdeeldheid in het land of de controversiële Halilhodzic aan moet blijven als bondscoach van Marokko. Hij heeft verschillende incidenten veroorzaakt met een aantal geliefde spelers. Zo kennen we in Nederland de verhalen van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Het tweetal heeft besloten om niet meer voor hun vaderland uit te komen, zolang Halilhodzic voor de groep staat.

Aangezien de Bosnische bondscoach volgens verschillende media ontslagen zou worden, heeft de FRMF besloten om met een statement naar buiten te komen. 'Om alle verwarring weg te nemen informeren we dat de bondscoach zich zoals eerder bericht volgende week meldt in Marokko op het trainingscomplex Mohammed VI', zo schrijft de Marokkaanse bond.

Marokko plaatste zich met Halilhodzic na het tweeluik met DR Congo voor het WK in Qatar. De Marokkanen zullen het op het eindtoernooi opnemen tegen België, Kroatië en Canada.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!