Nieuws

'Schmidt dient verlanglijst in bij Benfica: PSV'er en meevoetballende keeper'

'Schmidt dient verlanglijst in bij Benfica: PSV'er en meevoetballende keeper'

03-05-2022 11:44 Laatste update: 11:46

Roger Schmidt zou volgens Jornal de Notícias hebben aangegeven aan Benfica welke spelers er op zijn lijstje staan. Na dit seizoen neemt de Duitser de honneurs waar in Portugal, en Mario Götze mag wat hem betreft met hem mee.

Volgens het Portugese medium heeft Schmidt een wensenlijst neergelegd bij de clubleiding van de Europese Nederland-beul. Een meevoetballende keeper, in de naam van Stefan Ortega van Arminia Bielefeld, zou bovenaan de lijst pronken. De clubleiding van Benfica is hier alleen niet happig op, klinkt het.

De komst van Götze lijkt wel te worden toegejuicht. Het salaris van de Duitser zou alleen wel voor problemen kunnen zorgen. Naar verluidt is de middenvelder een dure jongen in het salarishuis van PSV: zo’n drie miljoen euro wordt er jaarlijks naar hem overgemaakt. Benfica hoopt daarnaast dat PSV zich niet stug opstelt bij een eventuele transfer. Götze ligt nog tot medio 2024 vast en de afkoopsom zou tussen de drie en vier miljoen euro zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!