Nieuws

'Arsenal opent jacht van 100 miljoen en komt uit bij City, Inter en Everton'

'Arsenal opent jacht van 100 miljoen en komt uit bij City, Inter en Everton'

03-05-2022 08:33

Arsenal wil de selectie komende zomer een flinke impuls gaan geven. The Gunners richten de pijlen voornamelijk op de aanval: twee spitsen moeten de overstap naar het Emirates Stadium maken. Hier is om en nabij de honderd miljoen euro voor gereserveerd.

Lautaro Martínez (Internazionale), Gabriel Jesus (Manchester City) en Dominic Calvert-Lewin (Everton) zijn de kandidaten voor de spitspositie, weet The Times. Twee van de drie spitsen moeten de harten van de Arsenal-fans harden doen laten kloppen. De voornaamste kandidaat van de drie is Martínez. De Argentijnse goalgetter van Inter staat open voor een overstap, maar heeft de voorwaarde gesteld dat Arsenal actief moet zijn in de Champions League.

De interesse in Jesus is al wat langer bekend en Arsenal heet al meerdere gesprekken gevoerd met zijn belangenbehartigers. De Braziliaan zou zo’n 45 miljoen euro moeten kosten en naar verluidt zou de nummer negen van City naar een zuidwaartse overstap.

Mocht één van de twee aanvallers de overstap niet willen maken, zou Calvert-Lewin in aanmerking komen. De 25-jarige Engelsman is dit seizoen niet de spits die hij het voorgaand seizoen was, maar heeft bewezen makkelijk zijn goals te kunnen maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!