Nieuws

Ronaldo spreekt gevoel uit richting Ten Hag: Ik ben nog niet klaar

Ronaldo spreekt gevoel uit richting Ten Hag: "Ik ben nog niet klaar"

03-05-2022 07:33 Laatste update: 11:23

Cristiano Ronaldo heeft na de overtuigende overwinning op Brentford (3-0) een hint gegeven over hoe hij zijn toekomst bij Manchester United voor zich ziet. Het lijkt er op dat de Portugees nog niet wil afzwaaien op Old Trafford.

Ronaldo was vanaf de stip trefzeker tegen The Bees, en bereikte met zijn goal een flinke mijlpaal: sinds het seizoen 2009/2010 maakte de aanvaller telkens dertig goals of meer. Nadat het laatste fluitsignaal had geklonken, liep de Portugees een ereronde om alle fans te bedanken. Een cameraman vond het een goed idee om hem te volgen, en dat bleek een goed idee. Ronaldo gaf met zijn woorden een kijkje in zijn hoofd: “Ik ben nog niet klaar hier”, was zijn boodschap.

Een boodschap richting Amsterdam, waar Erik ten Hag nog enkele weken verblijft voordat hij zijn biezen pakt en naar Manchester verhuist. De huidige Ajax-trainer wil gaan vernieuwen in Engeland, al lijkt het erop dat Ronaldo zijn zinnen zet op een langer verblijf bij de grootmacht. De Portugees keerde in de zomer van 2021 terug bij United en tekende destijds voor twee seizoenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!