Nieuws

PSV zegt twee contracten formeel op: grootverdiener lijkt op weg naar de uitgang

PSV zegt twee contracten formeel op: grootverdiener lijkt op weg naar de uitgang

02-05-2022 21:10

PSV heeft de aflopende contracten van Eran Zahavi en Ryan Thomas formeel opgezegd. Ondanks dat de contracten formeel opgezegd zijn, is er nog een mogelijkheid dat het duo volgend jaar toch in Eindhoven speelt. 

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Eindhovenaren voorlopig niet van plan zijn om de aflopende contracten te verlengen. De verbintenissen moesten wegens formele redenen voor 1 mei opgezegd zijn. Desondanks kan PSV alsnog in gesprek gaan met Zahavi en Thomas, al is er nog geen zekerheid dat dit gaat gebeuren. 

De Israëlische spits is een van de grootverdieners binnen de PSV-selectie. Zahavi lijkt volgend jaar ook niet in de plannen van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy voor te komen, waardoor de club enkel met hem verder zal gaan wanneer hij een fors bedrag van zijn salaris wil inleveren. De namen van Luuk de Jong en Joshua Zirkzee gaan ook al rond in Eindhoven om volgend jaar de doelpuntenproductie van PSV op te schroeven.

Thomas verkaste in 2018 van PEC Zwolle naar PSV. De middenvelder uit Nieuw-Zeeland kampt sindsdien met veel blessureleed. Volgens het Eindhovens Dagblad is het momenteel nog onduidelijk of de Eindhovenaren met hem in gesprek zullen gaan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!