Nieuws

Klopp over CL-return: 'Zij zijn in staat om beter te spelen dan in het heenduel'

Klopp over CL-return: 'Zij zijn in staat om beter te spelen dan in het heenduel'

02-05-2022 17:58

Jürgen Klopp verwacht dat Liverpool een zware wedstrijd tegemoet gaat in Spanje. De Duitse oefenmeester staat dinsdagavond met de Britse grootmacht in de halve finale van Champions League tegenover Villarreal CF en hij beseft dat er hard geknokt moet worden om de finale te behalen.

"Villarreal zal alles geven", trapt Klopp op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-treffen af. "Ik heb nooit gedacht dat het makkelijk zou worden en dat gevoel heb ik nog steeds niet." Ondanks de 2-0-overwinning op Anfield is de Duitser niet gerust op een goede afloop. De Spanjaarden wisten over twee wedstrijden namelijk ook al te winnen van Juventus en Bayern München. "Zij zijn in staat om beter te spelen dan in het heenduel. We zijn er echt nog niet, het wordt heel interessant", vervolgt Klopp.

De Duitse oefenmeester heeft ook lovende woorden over voor zijn middenvelder Thiago Alcântara. "Hij laat de laatste weken buitengewoon goed spel zien", vertelt de Klopp over de 31-jarige Spanjaard. "In deze vorm zou hij bij iedere ploeg in de wereld uitblinken."

De Champions League-return tussen Villarreal en Liverpool wordt dinsdagavond om 21.00 uur afgewerkt in het Estadio de la Cerámica.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!