Nieuws

Danjuma ontbreekt op training in aanloop naar CL-return tegen Liverpool

Danjuma ontbreekt op training in aanloop naar CL-return tegen Liverpool

02-05-2022 17:18

Het is nog onzeker of Arnaut Danjuma dinsdagavond in de Champions League-return tegen Liverpool aan de aftrap zal verschijnen. De aanvaller van Villarreal CF kampt met een spierblessure en ontbrak maandagmiddag op de training.

Danjuma werd afgelopen weekend ook al niet fit genoeg bevonden voor het competitieduel met Alavés (2-1 nederlaag). De kans bestaat dat Unai Emery dinsdagavond geen beroep kan doen op de Oranje-international. "Hij heeft last van een spierblessure en trainde vandaag niet mee", aldus de trainer van Villarreal op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-treffen.

"Dinsdag zal pas besloten worden of Danjuma kan spelen", vervolgt Emery. De 25-jarige aanvaller verscheen op Anfield nog aan de aftrap van de wedstrijd (2-0 nederlaag). Hij werd in de slotfase van het duel gewisseld voor Paco Alcácer. Aangezien de Spaanse aanvaller ook nog een twijfelgeval is voor het treffen met Liverpool, mist Emery mogelijk twee balangrijke krachten.

De Spaanse oefenmeester heeft desondanks vertrouwen in een stunt. "Duizenden mensen zullen achter ons staan en wij willen de finale bereiken. We zijn niet tevreden met de halve finale." De Champions League-return tussen Villarreal en Liverpool wordt dinsdagavond om 21.00 uur afgewerkt in het Estadio de la Cerámica.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!