Breaking news

Donkere dag voor Ramselaar: FC Utrecht meldt zware knieblessure

Donkere dag voor Ramselaar: FC Utrecht meldt zware knieblessure

02-05-2022 12:44 Laatste update: 13:07

Bart Ramselaar heeft een zware knieblessure opgelopen, meldt FC Utrecht via de officiële kanalen. De middenvelder is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld door de kwetsuur. Het lijkt erop dat hij ook het begin van het nieuwe seizoen aan zich voorbij moet laten gaan.

Ramselaar zat al niet in de selectie van Utrecht-trainer Kruys tegen Feyenoord en NEC. Maandag werd bekend waarom. De oud-PSV'er wacht een operatie en een 'maandenlang revalidatietraject', zo melden de Domstedelingen. Een specifieke prognose voor de terugkeer van Ramselaar wordt niet gesteld.

"Het is ontzettend zuur dat mijn meest productieve seizoen ooit (negen competitietreffers, red.) op deze manier voortijdig tot een einde komt", reageert Ramselaar op zijn blessure. "k wilde niets liever dan in de komende weken, waarin de beslissingen vallen, belangrijk zijn voor de ploeg. Nu rest mij niets anders dan me volledig toe te leggen op mijn revalidatie, zodat ik zo snel mogelijk weer mijn bijdrage kan leveren aan het team."

Voor Ramselaar gaat er door de zware blessure hoogstwaarschijnlijk een streep door een stap hogerop. "Op dit moment vertegenwoordig ik nog een zekere transferwaarde, mede door mijn goede seizoen", liet hij onlangs nog weten. "Voor FC Utrecht is het dus een goed moment om me te verkopen. Zelf ben ik 25 jaar en ambitieus."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!