Nieuws

ED: PSV wil 40 miljoen voor Gakpo zien, mogelijk 25 á 30 miljoen voor Sangaré

ED: PSV wil 40 miljoen voor Gakpo zien, mogelijk 25 á 30 miljoen voor Sangaré

2 mei - 09:26
0

PSV houdt nog altijd serieus rekening met een transfer van Cody Gakpo, hoewel de Eindhovenaren hopen op een langer verblijf van de sterspeler. De Eredivisie-topclub hoeft hem namelijk niet per se te verkopen, omdat ook andere spelers lijken te vertrekken.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandag. De PSV-fans zongen tijdens het duel met Willem II dat Gakpo nog een jaar moet blijven, maar meerdere clubs lijken aanbiedingen van 35 tot 40 miljoen euro voor te bereiden. PSV verlangt een bedrag dat minstens in de buurt ligt van die 40 miljoen en kan zich in de handen wrijven als clubs tegen elkaar op gaan bieden. Onder meer Arsenal wordt in verband gebracht met de Oranje-international.

PSV hoopt ondertussen dat Gakpo - mede met het oog op het WK in Qatar - een extra jaar in het Philips Stadion te bewonderen valt. De club heeft het geld niet per se nodig vanwege de verwachte transfers van andere spelers. Zo stelt het ED dat een transfersom van 25 à 30 miljoen voor Ibrahim Sangaré 'niet irreëel is'. De Ivoriaanse balafpakker staat in de belangstelling van Premier League-clubs als Newcastle United en Leicester City. Noni Madueke heeft een vergelijkbaar prijskaartje.

Ook spelers als Philipp Max, Érick Gutiérrez en Mario Götze kunnen vertrekken, al is het lang geen uitgemaakte zaak dat ze allemaal gaan. De Duitse spelmaker heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract van 3 à 4 miljoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie