Nieuws

Diepbedroefde De Ligt neemt in emotionele Instagram-post afscheid van Raiola

Diepbedroefde De Ligt neemt in emotionele Instagram-post afscheid van Raiola

01-05-2022 21:06

Matthijs de Ligt heeft via Instagram gereageerd op het overlijden van Mino Raiola. De 54-jarige belangenbehartiger overleed eerder deze week in een Italiaans ziekenhuis. De Nederlandse verdediger is diepbedroefd wegens zijn heengaan.

Volgens De Ligt heeft Raiola laten zien dat 'niets onmogelijk is in het leven'. De Italiaanse Nederlander groeide in de afgelopen decennia uit van rechtenstudent tot machtigste zaakwaarnemer ter wereld. 'Eerlijk gezegd ben ik nog niet klaar om dit bericht te schrijven en ik denk dat ik dat nooit zal worden. Het is te vroeg voor ons als spelers, voor je familie en in het bijzonder voor jou. Je had nog zo veel dromen die je wilde waarmaken, zo veel dingen die je nog wilde doen. Ik dacht dat je gek was toen je me vertelde over alle dingen die je aan het plannen was, maar uiteindelijk had je altijd gelijk', schrijft De Ligt.

'Vanaf het moment dat ik je leerde kennen, wist ik dat je een speciaal persoon was. Een compleet ander persoon dan ik, maar we hadden één ding gemeen: we wilden ons werk zo goed mogelijk doen en we wilden alles uit ons leven halen. Jij streed samen met je team voor je spelers en daarom was je zo geliefd bij hen. Je zei altijd: ze zijn als mijn zoons, als mijn familie. Nu is het tijd om de rollen om te draaien. Jij deed alles voor ons, nu moeten wij alles doen voor jouw geliefden en je familie.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_)

De Ligt gaat naar eigen zeggen voor alles zorgen dat Raiola dierbaar was in het leven. 'Mino, ik ga je missen voor alles wat je hebt gedaan. Om de slechterik te spelen tegen iedereen in mijn belang, om mijn agent te zijn, maar bovenal om mijn beste vriend te zijn. Iemand die ik altijd om hulp kon vragen, die altijd bereid was om voor me te vechten, maar ook iemand met wie ik over het leven in het algemeen kon praten. Jij wist zo veel over bepaalde zaken dat ik boos ben op mezelf dat ik je niet meer heb gevraagd. Ik weet zeker dat er ooit een moment komt waarop ik je alsnog meer kan vragen en je een knuffel kan geven. Ik mis je nu al veel te veel. Ik hou van je, Mino.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!