Nieuws

Unnerstall baalt van supporters: 'Je moet het laten om met aanstekers te gooien'

Unnerstall baalt van supporters: 'Je moet het laten om met aanstekers te gooien'

30-04-2022 22:27 Laatste update: 22:29

Lars Unnerstall baalt van het gelijke spel tussen Heracles Almelo en FC Twente in de Twentse derby. De doelman speelde met zijn ploeg ruim zeventig minuten met een man meer, maar kon slechts een gelijkspel uit het vuur slepen waardoor de derde plaats ver weg lijkt. Unnerstall was niet te spreken over het publiek, dat meerdere projectielen naar de doelman wierp.

Voor de camera's van ESPN oogt de sluitpost duidelijk teleurgesteld. "We spelen het ook niet goed uit. Maar Heracles verdedigt ook gewoon goed. Ik vond het tegen tien man lastiger dan tegen elf", geeft de doelman toe.

Twente liet zich uit de tent lokken door Heracles, denkt Unnerstall. "Bij die laatste actie van Gijs, je moet daar gewoon weglopen. Dan hebben we een minuutje meer tijd. Daarin moeten we echt slimmer zijn", stelt de Duitser. 

Unnerstall was het slachtoffer van supporters die projectielen op het veld wierpen. De doelman houdt wel van een opstootje, maar kan het niet waarderen. "Ik heb er geen problemen mee met bier enzo. Maar je moet het laten om met aanstekers en dingen te gooien, dat kan gewoon echt niet", besluit de keeper. Unnerstall baalt van het puntenverlies. "Nu moeten we kijken wat Feyenoord en AZ doen. Het is jammer, maar misschien waren we vandaag niet zo slim", sluit hij af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!