Nieuws

'Premier League-club haalt Pépé mogelijk van dood spoor bij Arsenal'

'Premier League-club haalt Pépé mogelijk van dood spoor bij Arsenal'

30-04-2022 15:05 Laatste update: 15:10

Nicolas Pépé mag zich nog altijd de recordaankoop van Arsenal noemen. De Ivoriaan kwam voor zo'n tachtig miljoen euro over van Lille OSC, maar is dit seizoen nauwelijks te bewonderen in het Emirates Stadium. Een vertrek behoort daarom tot de mogelijkheden.

In de eerste twee jaar bij Arsenal was Pépé al niet altijd zeker van basisplaats, maar dit seizoen komt hij al helemaal niet meer in de plannen van manager Mikel Arteta voor. Sinds oktober stond de buitenspeler al niet meer in de basis in een Premier League-wedstrijd.

Bij een transfer hoeft Pépé mogelijk niet ver te reizen, aangezien Arsenal hem heeft aangeboden aan verschillende Premier League-clubs, weet The Daily Express. Een Premier League-club die wel interesse heeft in de diensten van de Ivoriaan, is West Ham United. Een transfer is weliswaar alleen bespreekbaar bij gunstige voorwaarden. Het is dan ook niet denkbaar dat er een bedrag op tafel komt dat maar in de buurt komt van de tachtig miljoen euro die Arsenal destijds heeft betaald.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!