Nieuws

Touwtrekken om Dembélé: PSG is nagenoeg akkoord, Barça-verblijf niet uitgesloten'

Touwtrekken om Dembélé: PSG is nagenoeg akkoord, Barça-verblijf niet uitgesloten'

30-04-2022 14:39

Paris Saint-Germain wil Ousmane Dembélé maar al te graag transfervrij overnemen van FC Barcelona na dit seizoen. De Parijzenaren en de Franse aanvaller zouden het nagenoeg eens zijn over een contract, maar een langer verblijf bij de Catalanen behoort ook nog zeker tot de mogelijkheden, weet RMC Sport.

Dembéle werd aan het begin van het jaar nog uit de selectie van Barça verbannen, omdat hij zijn contact niet wilde verlengen. Directeur Mateu Alemany kwam zelfs met de mededeling dat hij een winterse transfer zou moeten gaan maken, maar zover kwam het niet. Xavi besloot om weer aan de slag te gaan met de Franse buitenspeler, wat er toe heeft geleid dat hij zich weer als een vis in het water voelt.

Dembélé is van plan om zijn opties open te houden. Hij wil eerst afwachten wie volgend seizoen de trainer is van PSG. Mauricio Pochettino, die momenteel voor de groep staat, krijgt het te voorduren en is waarschijnlijk volgend jaar niet meer de kapitein van het sterren-ensemble. Ook heeft Dembéle opnieuw gesproken met de clubleiding van Barcelona, waardoor een langer verblijf tot de mogelijkheden behoort.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!