Nieuws

Aan Ajax gelinkt Juventus-talent in de geruchtenmolen: We zullen zien

Aan Ajax gelinkt Juventus-talent in de geruchtenmolen: "We zullen zien"

30-04-2022 11:36

Koni De Winter werd in november nog door De Telegraaf gelinkt aan Ajax en ook nu wordt het talent van Juventus door de Italiaanse media in verband gebracht met een vertrek. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat er niets waar is van de geruchten.

De Winter maakt momenteel zijn minuten bij het beloftenelftal van Juventus en traint regelmatig mee bij de hoofdmacht. De 19-jarige Belg zou volgens de Italiaanse krant La Gazetta dello Sport zijn reserverol zat zijn en daarom een vertrek willen forceren. Zijn zaakwaarnemer bestempeld de verhalen als onzin. "Koni is helemaal niet uitgekeken op Juventus. Zijn seizoen loopt zoals voorzien: hij kon debuteren bij de A-ploeg en is een vaste waarde bij de U23", laat de zaakwaarnemer optekenen door Het Nieuwsblad.

"Voor volgend seizoen zijn er drie mogelijkheden. Eén: Koni wordt één van de vaste verdedigers bij de A-kern. Twee: Koni wordt uitgeleend aan een goeie ploeg, bijvoorbeeld uit de Serie A, om nadien bij Juventus terug te keren. Drie: er komt een zeer aantrekkelijk bod voor een definitieve transfer, voor zowel Juventus als Koni, en hij vertrekt. Juventus kan nu eenmaal geen forse biedingen weigeren. We zullen zien wat het wordt, wij maken ons geen zorgen, maar andermaal: Koni is zeer gelukkig bij Juventus."

De Winter kwam tot op heden pas tweemaal in actie voor De Oude Dame. In november kwam naar buiten dat Ajax zou hengelen naar de diensten van het Belgische talent. De inmiddels vertrokken Marc Overmars zette die geruchten kracht bij door te stellen dat hij een tip zou hebben gehad van Matthijs de Ligt. Er werd al snel aangenomen dat dit over De Winter moest gaan, maar hier werd nooit duidelijkheid over gegeven.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!