Nieuws

Keane uiterst kritisch op wisselkeuzes Rangnick: 'Het leek wel een testimonial'

Keane uiterst kritisch op wisselkeuzes Rangnick: 'Het leek wel een testimonial'

30-04-2022 09:33

Manchester United speelde donderdagavond gelijk tegen Chelsea (1-1) en lijkt daardoor een Champions League-ticket definitief te kunnen vergeten. Roy Keane heeft weinig begrip voor de keuzes van Ralf Rangnick tegen de Londenaren.

Vlak voor tijd werden onder meer Phil Jones en Juan Mata ingebracht voor Marcus Rashford en Nemanja Matic. "We hebben het over Matic, die na elke wedstrijd aan het vertellen is dat hij gaat vertrekken", citeert de Engelse media Keane. "Stop met dat gepraat dat je vertrekt, je heb een paar weken geleden al een statement gemaakt."

"En dan komt Mata er ook weet in", vervolgt de United-icoon. "Je hebt een paar jonge gasten op de bank zitten, breng ze in. Het leek op een eerbetoon aan Mata, alsof het zijn testimonial was. Het leek alsof Rangnick iedereen even een wedstrijd wilde gunnen. Inclusief Phil Jones. Eigenlijk hadden een paar van die spelers twee jaar geleden al moeten vertrekken. Nu komen ze er steeds in voor twintig minuten of minder."

The Mancunians staan momenteel zesde in de Premier League. De achterstand op nummer vier Arsenal bedraagt vijf punten. De ploeg van Rangnick heeft bovendien twee wedstrijden minder gespeeld dan The Gunners.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!