Nieuws

Zlatan ongekend lovend over Zlatan: Ik ben de beste speler ooit in de MLS

Zlatan ongekend lovend over Zlatan: "Ik ben de beste speler ooit in de MLS"

30-04-2022 09:15

Dat Zlatan Ibrahimovic blaakt van het zelfvertrouwen is inmiddels algemeen bekend en dat blijkt maar weer eens in een interview met ESPN. De boomlange Zweedse spits is van mening dat er nooit een betere speler is geweest dan hij in de Major League Soccer.

"Ik ben heel erg blij met de kans die ik heb gekregen in de MLS", aldus Zlatan. "Ze hebben me de kans gegeven om weer te voelen dat ik leef. Maar het probleem was dat ik nog te veel leefde. Ik was te goed voor de competitie. Dat is wat ik heb laten zien. Ik ben de beste speler die ooit in de competitie gespeeld heeft. Dat bedoel ik niet arrogant, maar dat is gewoon de waarheid."

De spits speelde 58 wedstrijden voor LA Galaxy in de MLS en scoorde daarin 53 keer en gaf vijftien assists. "Toen ik daar was heb ik genoten. Het was de beste plek om terug te keren in het voetbal na mijn blessure. Ik was in de beste conditie ooit. Ik ben heel trots dat ik heb gespeeld voor de MLS."

"Van tevoren zeiden ze tegen mij dat de stadions leeg zouden zitten. Toen ik daar speelde zat elk stadion vol. Er was zelfs te veel vraag naar kaartjes. Ik kan niet klagen."

De Zweed speelt momenteel voor het kampioenschap in Italië met AC Milan, maar sluit een terugkeer naar Amerika niet uit. "Je weet het nooit. Misschien dat ik ooit terugkeer om ze te herinneren wat echt voetbal is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!