Nieuws

'Schmidt start ware 'Benfica revolution': gesprekken gestart met ex-Ajacied'

'Schmidt start ware 'Benfica revolution': gesprekken gestart met ex-Ajacied'

30 April - 07:51
0

Roger Schmidt heeft grootse plannen met Benfica op transfergebied. Volgens de doorgaans goed ingevoerde transferexpert Fabrizio Romano gaat de Duitser een ware 'Benfica revolution' starten bij de Portugezen. Darwin Nuñez gaat mogelijk vertrekken en David Neres zou juist naar Lissabon moeten komen.

Romano meldt dat Benfica de gesprekken met Neres is gestart. De ex-Ajacied vertrok afgelopen winter bij de Amsterdammers om een avontuur in Oekraïne aan te gaan bij Shakhtar Donetsk, maar kwam vanwege de oorlog van een koude kermis thuis. De competitie ligt stil in Oekraïne en de Portugezen zien hun kans schoon. Neres moet Schmidt extra mogelijkheden bieden in de aanvalslinie.

Nuñez zou juist willen vertrekken uit Portugal. De Ajax-beul geniet door zijn uitstekende prestaties in de Portugese competitie en de Champions League de nodige interesse van verschillende Europese grootmachten. Het contract van de Uruguayaan loopt nog door tot medio 2025, waardoor Benfica een flink bedrag voor de spits kunnen vragen. De Portugezen zetten in op een slordige 75 miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie