Nieuws

Lampard op zoek naar broodnodige punten zonder Van de Beek: 'Hij is nog niet fit'

Lampard op zoek naar broodnodige punten zonder Van de Beek: 'Hij is nog niet fit'

29-04-2022 15:06

Frank Lampard is tijdens een persconferentie ingegaan op de vele blessuregevallen bij Everton. De nummer achttien van de Premier League ziet twee spelers terugkeren, waar Donny van de Beek nog altijd niet fit genoeg is om in actie te komen voor The Toffees.

Tot nu toe is de verhuurperiode van Van de Beek aan Everton allesbehalve een succes te noemen. De Nederlander wordt achtervolgd door kwetsuren en kwam tot nu toe slechts zes wedstrijden in actie namens de club uit Liverpool. Ook de zware thuiswedstrijd tegen Chelsea van aankomende zondag komt te vroeg voor hem. "Donny is er ook nog niet bij. Hij is nog niet fit", reageert Lampard op het persmoment.

Daarnaast begroet de manager met Yerry Mina en Dominic Calvert-Lewin twee onomstreden basiskrachten terug. "Yerry is terug in de selectie, maar hij is er wel een tijd uit geweest", houdt Lampard een slag om de arm. "Ook Dominic is eindelijk terug in het team."

Sinds Van de Beek Manchester United in januari verliet voor Everton kwam de middenvelder tot slechts zes optredens. Momenteel staat hij buitenspel met een bovenbeenblessure. De degradatiezorgen zijn reëel op Goodison Park. De formatie van Lampard staat achttiende en kijkt tegen een achterstand van twee punten aan op de veilige zeventiende plek. Er staan nog zes duels op het programma in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!