Transfernieuws

Romano meldt contact tussen Newcastle en Fonseca: gesprek vóór ontslag van Bruce

Romano meldt contact tussen Newcastle en Fonseca: gesprek vóór ontslag van Bruce

20-10-2021 14:32

Newcastle United moet op zoek naar een nieuwe manager nu Steve Bruce is ontslagen bij The Magpies. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat de Engelsen gesproken hebben met Paulo Fonseca en stelt dat Lucien Favre ook nog altijd een optie is.

Fonseca stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij AS Roma, maar werd aan het einde van het vorige seizoen ontslagen. De club uit Rome begon redelijk goed aan de nieuwe jaargang, maar zakte uiteindelijk af naar de zevende plaats. Hierna werd José Mourinho aangesteld als opvolger. Sinds zijn ontslag zit Fonseca zonder baan. De oefenmeester zou een aantal dagen geleden benaderd zijn door Newcastle, nog voor het ontslag van Bruce.

Ook Favre werd vorig seizoen ontslagen. Eind 2020 kreeg de Zwitser zijn congé bij Borussia Dortmund en zit sindsdien zonder baan. Favre is ook nog steeds een kandidaat voor Newcastle United, maar hij zit nog in de wachtkamer meldt Romano. De transferspecialist stelt daarbij dat de race nog volledig open ligt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!