Nieuws

Dessers en Sinisterra mogen hopen op prestigieuze uitverkiezing na glansrol

Dessers en Sinisterra mogen hopen op prestigieuze uitverkiezing na glansrol

29-04-2022 11:59 Laatste update: 12:14

Zowel Cyriel Dessers als Luis Sinisterra zijn door de UEFA genomineerd voor de titel van Speler van de Week in de Conference League. Het Feyenoord-duo was gezamenlijk goed voor de voltallige productie voor de Rotterdammers in de halve finale tegen Olympique Marseille (3-2).

Dessers was donderdag twee keer trefzeker in De Kuip, waar Sinisterra één keer scoorde. De andere genomineerden voor de prestigieuze titel zijn Ademola Lookman van Leicester City en Lorenzo Pellegrini. Het duel tussen de Engelse en Italiaanse club eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Nadat Feyenoord tegen L'OM op een 2-0 voorsprong waren gekomen via doelpunten van achtereenvolgens Dessers en Sinisterra kwamen de Fransen terug tot 2-2. Vrjiwel direct na rust was het opnieuw de Belgische spits die optimaal profiteerde van een gigantische blunder van Duje Ćaleta-Car. Daardoor heeft de ploeg van trainer Arne Slot een uitstekende uitgangspositie voor de return in het Stade Vélodrome.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!