Nieuws

Schmidt ontkent Benfica-akkoord: 'Het is nog niet zeker wat ik ga doen'

Schmidt ontkent Benfica-akkoord: 'Het is nog niet zeker wat ik ga doen'

29-04-2022 11:49

Volgens PSV-trainer Roger Schmidt is de berichtgeving over diens vermeende aanstelling bij Benfica te voorbarig. De bij de Eindhovenaren vertrekkende Duitser lijkt op weg naar de Portugese topclub, maar ontkent in gesprek met ESPN dat er een akkoord is bereikt.

Hans Kraay Jr. feliciteert Schmidt op De Herdgang naar aanleiding van het persbericht dat Benfica verspreidde. Daarin viel onder meer te lezen dat de club akkoord was met de coach en hij met ingang van komend seizoen voor de groep zou staan bij de Primeira Liga-club. "Je kan dat wel zeggen, maar nog niets is aangekondigd", is de opmerkelijke reactie van Schmidt tegenover de betaalzender.

Volgens Schmidt is er nog altijd niets getekend. "Het is nog niet zeker wat ik volgend seizoen ga doen, dus ik kan deze felicitaties niet in ontvangst nemen. Ze hebben het nog niet voor honderd procent aangekondigd en ik kan het op dit moment ook niet aankondigen. Ik praat verder niet over de toekomst", aldus de trainer van de Brabanders.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!