Wedstrijdverslag

United haakt af in strijd om Champions League-ticket na gelijkspel tegen Chelsea

United haakt af in strijd om Champions League-ticket na gelijkspel tegen Chelsea

28-04-2022 22:46 Laatste update: 22:49

Manchester United kan plaatsing voor de Champions League uit het hoofd zetten. Het elftal van Ralf Rangnick wist in eigen huis niet te winnen van concurrent Chelsea.

Chelsea begon sterk aan de wedstrijd, maar wist twee grote kansen van Kai Havertz niet te verzilveren. De bezoekers leken grote moeite te hebben met het passeren van de uitblinkende David de Gea. United creëerde zelf weinig kansen en kon niet ontevreden zijn met een 0-0 ruststand.

Na een uur spelen was het dan eindelijk raak voor Chelsea. Marcos Alonso schoot knap binnen en bracht The Blues op een 0-1 voorsprong. Het elftal van Thomas Tuchel kon niet lang genieten van de voorsprong, want twee minuten later was het Cristiano Ronaldo die met een geweldige knal voor de 1-1 zorgde. Dit was tevens ook de einduitslag op Old Trafford.  

Door de remise verstevigd Chelsea de derde plek in de Premier League. The Red Devils lijken door het gelijke spel de race om een Champions League-ticket te verliezen. United staat met nog drie wedstrijden te gaan op vijf punten achterstand op nummer vier Arsenal, wat ook nog twee wedstrijden tegoed heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!