Nieuws

Ramselaar denkt dat het seizoen van Utrecht te redden is: 'Dat is de ambitie'

Ramselaar denkt dat het seizoen van Utrecht te redden is: 'Dat is de ambitie'

28-04-2022 18:31

Bart Ramselaar baalt van het ontslag van René Hake. De trainer van FC Utrecht werd ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten, maar sindsdien gaat het niet beter met de Domstedelingen. Desondanks denkt de 25-jarige middenvelder dat hij samen met zijn ploeggenoten het seizoen tot een goed einde kan brengen.

"Ik denk dat het seizoen nog te redden", trapt Ramselaar af in gesprek met Voetbal International. "We hebben een plekje in de play-offs nog in eigen hand. We zijn het aan onze stand verplicht die te halen. En als je die play-offs vervolgens wint, is het een goed seizoen. Dat is namelijk de ambitie. Het is nog niet geworden waar we aan het begin van het seizoen op hadden gehoopt. We stonden derde, speelden écht goed voetbal. Daarna is het volledig weggezakt en is de trainer ontslagen."

De voormalig middenvelder van PSV doelt hiermee op het ontslag van Hake. "Het ontslag van een trainer went nooit. Persoonlijk had ik een goede band met René, het was al met al een pijnlijk moment voor iedereen binnen de club", vervolgt Ramselaar. "De resultaten waren helaas niet goed, dus de keuze is gemaakt door de clubleiding. Als speler moet je ook weer door. Neemt niet weg dat het heel vervelend was. René heeft er alles aan gedaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!