Nieuws

Van Wonderen enthousiast: 'De magie van De Kuip moet zijn werk weer gaan doen'

Van Wonderen enthousiast: 'De magie van De Kuip moet zijn werk weer gaan doen'

27-04-2022 20:07

Kees van Wonderen kijkt uit naar het Conference League-affiche tussen Feyenoord en Olympique Marseille. De trainer van Go Ahead Eagles speelde zelf in Europees verband met Feyenoord ook twee onvergetelijke wedstrijden tegen de Fransen.

"Je voelt aan alles dat dit weer een mooie mijlpaal voor Feyenoord is", laat Van Wonderen optekenen door Voetbal International. "Het zal een heel boeiend gevecht worden, want ik vind Olympique echt een grote en goede tegenstander. Ze hebben in Jorge Sampaoli een zeer bevlogen trainer die er een heel goed draaiend elftal van heeft gemaakt."

"Het is mooi dat ze de eerste wedstrijd thuis spelen", vervolgt de trainer die volgend seizoen aan de slag gaat bij sc Heerenveen. "Met het fanatieke legioen moet de magie van De Kuip zijn werk weer gaan doen. Het moet weer een samenspel worden tussen fans en spelers. De spanning voor deze halve finale wordt in elk geval flink opgebouwd, dat voel je aan alles. Het wordt heel zwaar, maar Feyenoord kan de finale halen."

"Het is een grote uitdaging voor iedereen, maar voor de spelers zijn dit de mooiste wedstrijden. Ik hoop dat ze er in een volle Kuip van kunnen genieten. Wij wonnen destijds (in het seizoen 1999/2000, red.) mede dankzij onze fans, dat kan nu weer gebeuren", besluit Van Wonderen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!