Nieuws

Bellingham en Rice krijgen advies: Als United belt, zou ik hard wegrennen

Bellingham en Rice krijgen advies: "Als United belt, zou ik hard wegrennen"

27-04-2022 12:08

Borussia Dortmund-revelatie Jude Bellingham en West Ham United-middenvelder Declan Rice worden veelal in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, maar Jamie Carragher adviseert de twee Engelsen hier geen gehoor aan te geven. De voormalig Liverpool-verdediger hoopt dat de twee zich niet in de huidige chaos van de club storten.

Dat United het United van weleer niet meer is, zou de jonge Engelsmannen moeten tegenhouden om de stap te maken. "Ik kan de afgelopen negen jaar geen speler opnoemen die na zijn komst naar United beter is geworden", concludeert Carragher bij Sky Sports. "Zelfs diegenen die een hoopvolle start maakten, zijn achteruit gegaan", doelt de voormalig verdediger op onder meer Luke Shaw, Harry Maguire en Bruno Fernandes.

"Als ik Bellingham of Rice was, zou ik keihard wegrennen als United opbelde", is Carragher duidelijk. De Liverpool-icoon stelt dat Ten Hag The Mancunians weder op moet bouwen, net als hoe Jürgen Klopp dat bij Liverpool deed. "Als hij de juiste spelers aantrekt om de ploeg te versterken, kan de stemming snel omdraaien. Echte topmanagers kunnen het tij in twee jaar keren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!