Nieuws

'Barça komt in zoektocht naar linksback uit bij Benfica, Tagliafico op twee'

'Barça komt in zoektocht naar linksback uit bij Benfica, Tagliafico op twee'

27-04-2022 11:52

Het seizoen is nog niet voorbij, maar FC Barcelona is al druk bezig op de transfermarkt. In de zoektocht naar een nieuwe linksback wordt de naam van Alejandro Grimaldo genoemd, die op termijn de erfenis van de 33-jarige Jordi Alba moet gaan inlossen.

Grimaldo is geen onbekende bij Barcelona. De Spanjaard doorliep de befaamde opleiding La Masia, maar haalde het eerste elftal niet. Volgens Mudo Deportivo moet tien miljoen euro genoeg zijn voor de handtekening van de verdediger.

Grimaldo staat bovenaan de lijst, maar Nicolás Tagliafico is één van de geduchte nummers twee. De Ajacied staat samen met José Luis Gay (Valencia CF), Javier Gálan (Celta de Vigo) en Alex Moreno (Real Betis) op de shortlist van Barça-preses Joan Laporta, maar lijkt het alternatief te zijn wanneer Grimaldo niet komt. Vervelend voor de Argentijn, die maar al te graag wil schitteren in Camp Nou.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!