Nieuws

'Bayern hoopt City te dwarsbomen en sprak in het geheim met Haaland'

'Bayern hoopt City te dwarsbomen en sprak in het geheim met Haaland'

26-04-2022 18:00

Bayern München heeft in het geheim gesproken met Erling Haaland. De topspits leek lang op weg naar Manchester City, maar ook een binnenlandse transfer is nog altijd mogelijk, meldt BILD.

Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Bayern, heeft in de afgelopen periode een gesprek van ruim een uur gehad met Haaland. Algemeen directeur Oliver Kahn heeft ook al gesproken met zaakwaarnemer Mino Raiolo, schrijft BILD. Het is dus nog lang geen uitgemaakte zaak dat Haaland na dit seizoen de overstap naar Manchester City maakt.

Bayern houdt ook nog altijd rekening met een vertrek van sterspeler Robert Lewandowski. De Poolse doelpuntenmachine, die jaren geleden ook de overstap van Dortmund naar Bayern maakte, wil zelf vertrekken bij de landskampioen. Haaland wordt in München gezien als de ideale opvolger. Ajax-spits Sébastien Haller staat volgens geruchten ook op het lijstje van Bayern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!