Nieuws

'Chelsea hoopt De Ligt na dit seizoen te verwelkomen op Stamford Bridge'

'Chelsea hoopt De Ligt na dit seizoen te verwelkomen op Stamford Bridge'

26-04-2022 16:24 Laatste update: 16:33

Matthijs de Ligt staat in de belangstelling van Chelsea. De Nederlander moet de vertrekkende Antonio Rüdiger opvolgen op Stamford Bridge, meldt Tuttosport.

Chelsea-manager Thomas Tuchel heeft eerder al bij de clubleiding bekend gemaakt dat hij graag een verdedigende versterking wil toevoegen aan zijn selectie. De vraag is of The Blues de financiële mogelijkheden hebben om De Ligt over te nemen van Juventus. De centrale verdediger heeft namelijk een ontsnappingsclause van 120 miljoen euro in zijn contract staan. Chelsea wil graag onderhandelen met Juve en hoopt dat de Italiaanse topclub wat zakt in de prijs. Door de financiële sancties die de club dit seizoen kreeg, kan het geen grote bedragen uitgeven aan transfers.

De Ligt wordt sinds de komst van Erik ten Hag naar Manchester United ook in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Old Trafford. De oud-Ajacied ligt nog tot 2024 vast in Italië.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!