Nieuws

Erehaag voor Bayern na pakken landstitel, Lewandowski afwezig op training

Erehaag voor Bayern na pakken landstitel, Lewandowski afwezig op training

26-04-2022 12:51

Bayern München begon dinsdag aan de training zonder enkele sterspelers van Der Rekordmeister. De opvallendste afwezige is Robert Lewandowski, de Poolse topspits die overhoop ligt met het bestuur over contractonderhandelingen. De reden van de afwezigheid is nog niet bekend.

Dat meldt het Duitse Kicker. Bayern pakte zondag de tiende landstitel op rij en dat werd dinsdag gevierd met een erehaag van de jonge spelers en medewerkers van Bayern. Onder meer Manuel Neuer en trainer Julian Nagelsmann spraken de aanwezigen toe met een microfoon in hand. 

"Volgend jaar wordt het beter, dat beloof ik", zei Nagelsmann tegenover de club, waarschijnlijk refererend aan de verrassende Champions League-uitschakeling tegen Villarreal. De trainer wil in de resterende drie duels van de Bundesliga-campagne de jongere spelers een kans geven zich te laten zien. Daarna werd aan de training begonnen.

Naast Lewandowski ontbraken ook Thomas Müller, Dayot Upamecano, Bouna Sarr en Kingsley Coman. Bayern speelt in de Bundesliga nog tegen FSV Mainz 05, VfB Stuttgart en VfL Wolfsburg. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!