Nieuws

'Oud-Ajacied in beeld bij Wolfsburg als concurrent voor Van de Ven'

'Oud-Ajacied in beeld bij Wolfsburg als concurrent voor Van de Ven'

26-04-2022 11:42

Maximilian Wöber staat voor een transfer naar de Bundesliga. De Oostenrijker zou de voornaamste kandidaat zijn om de defensie van VfL Wolfsburg te gaan versterken.

Zowel BILD als Wolfsburger Allgemeine Zeitung melden dat technisch directeur Marcel Schäfer afgelopen weekend naar Salzburg was afgereisd om de oud-Ajacied te bekijken tijdens het duel tussen RB Salzburg en Austria Wien. De linkspoot staat nog onder contract tot medio 2024 bij Salzburg, waardoor er een tranfersom betaald dient te worden.

Wöber vertrok in januari 2019 van Ajax naar Sevilla. De overstap naar Spanje bleek geen succes en een half jaar later vertrok hij naar Salzburg. Sindsdien gaat het beter met de Oostenrijker. De verdediger staat steevast in de basis en heeft nu dus de interesse gewekt van Wolfsburg.

Bij de Duitsers krijgt Wöber te maken met een Nederlandse concurrent: Michy van de Ven. De van FC Volendam overgekomen verdediger is ook linksbenig en speelt links in het centrum of linksback.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!