Nieuws

'PSG kan ook volgend seizoen rekenen op Messi: vertrek Argentijn niet aan de orde'

'PSG kan ook volgend seizoen rekenen op Messi: vertrek Argentijn niet aan de orde'

26-04-2022 09:37 Laatste update: 09:49

Lionel Messi speelt ook volgend seizoen nog in het shirt van Paris Saint-Germain. De Argentijn is niet plan om voor het aflopen van zijn contract te vertrekken, wat betekent dat hij minimaal verblijft tot de zomer van 2023.

Dat meldt TyC Sports, dat zich baseert op bronnen rondom de 34-jarige spelmaker. De laatste tijd deden er zich geruchten de ronde over een ontevreden Messi die een vroegtijdig vertrek uit Parijs op het oog zou hebben. Het Argentijnse medium ontkent dit in alle toonaarden en stelt dat Messi de gemaakte afspraken na gaat komen.

Eerder deze maand werd een rentree bij FC Barcelona al weggewoven door de Catalaanse-preses Joan Laporta. De nummer tien maakte afgelopen zomer de overstap naar Parijs, maar is slechts bij vlagen de speler die we van Barça kennen. De Argentijn heeft het niet altijd even makkelijk in de Franse hoofdstad, aangezien hij samen met zijn maatje Neymar regelmatig slachtoffer is van fluitconcerten van de PSG-aanhang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!