Nieuws

Kuyt: Hij is een heel snelle, technische speler, Liverpool moet voorzichtig zijn

Kuyt: "Hij is een heel snelle, technische speler, Liverpool moet voorzichtig zijn"

25-04-2022 22:44

Dirk Kuyt drukt zijn oude ploeg Liverpool op het hart dat de halve finales van de Champions League tegen Villareal nog niet gespeeld zijn. Arnaut Danjuma, die dit seizoen in een bloedvorm verkeert, zou nog wel eens voor een verrassing kunnen zorgen volgens de Katwijker.

Liverpool neemt het woensdagavond om 21.00 op tegen Villareal op het eigen Anfield. Danjuma is al eerder een Champions League-beul gebleken, iets waar Juventus en Bayern München over kunnen meepraten. "Danjuma is een geweldige speler", vertelt Kuyt voorafgaand aan de wedstrijd. "Ik vind dat Villarreal er heel goed aan heeft gedaan om hem binnen te halen. Ik denk dat de Liverpool-fans hem in de Champions League hebben zien spelen tegen Manchester United."

Kuyt ontleedt vervolgens de sterke punten van de Nederlands aanvaller. "Hij is een technische speler die ook heel snel is, Liverpool moet heel voorzichtig met hem zijn. Vooral bij counteraanvallen, daarin zijn ze erg sterk", besluit de Feyenoord-legende.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!