Hattrick Ihattaren in overtuigende wedstrijd Jong Ajax, Jong PSV deelt de punten

25-04-2022 22:20 Laatste update: 22:31

Na de gewonnen wedstrijd van Jong Ajax tegen VVV-Venlo (6-1) ging het maar over één man: Mohamed Ihattaren. De aanvallend ingestelde middenvelder liet na de rust zijn klasse zien en nam binnen tien minuten tijd de 3-1, 4-1 en 5-1 voor zijn rekening.

Jong Ajax - VVV-Venlo 6-1

Jong Ajax was vanaf het begin heer en meester tegen VVV en wist dit na 22 minuten spelen in de score uit te drukken via Mohammed Kudus. Een minuut later was het aan de andere kant raak: Joeri Schroyen zette de Limburgers op 1-1.
Na rust was het Ajax dat een tandje bijschakelde. Naci Ünüvar was al snel goed voor de 2-1, waarna Ihattaren opstond. De lange hoek bleek zijn beste vriend, en met de 3-1, 4-1 en 5-1 gooide hij de wedstrijd in het slot. Het slotakkoor was opnieuw voor Ünüvar, die de eindstand bepaalde vanaf elf meter.

Jong PSV - MVV Maastricht 2-2

Jong PSV wist, ondanks een bliksemstart, niet te winnen van MVV. Na vier minuten was het al raak voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy. Jenson Seelt wist met een prachtige kopbal MVV-goalie Romain Matthys te passeren, en even later had de sluitpost ook geen antwoord op Richard Ledezma.
In de slotfase van het duel wist MVV langszij te komen. Nigel Thomas werkte een bal in eigen doel en zorgde er daarmee voor dat de resterende minuten spannend waren. Zo spannend zelfs dat ook de 2-2 viel, door Arian Kastrati.