Breaking news

'Buitenlandse droom Linssen kan in vervulling gaan: club meldt zich bij Feyenoord'

'Buitenlandse droom Linssen kan in vervulling gaan: club meldt zich bij Feyenoord'

25-04-2022 11:25

Volgens het Algemeen Dagblad kan Bryan Linssen zijn carrière vervolgen in de Japanse A-League. De aanvaller is in de pikorde voorbij gestreefd door Cyriel Dessers en kan op 31-jarige leeftijd de stap maken naar het buitenland.  

Het contract van Linssen loopt bij Feyenoord tot medio 2023, waardoor de zomerse transferperiode één van de laatste kansen voor de Rotterdammers is om nog een bedrag aan de spits over te houden. 'Of Linssen de stap daadwerkelijk wil zetten en welke club precies contact heeft gelegd, is nog onduidelijk', schrijft het AD.

Bij zijn vertrek bij Vitesse (in 2020) gaf hij aan ooit nog buiten de Nederlandse landsgrenzen actief te willen zijn als profvoetballer. Door de interesse van de Japanse club - die niet nader genoemd wordt door de ochtendkrant - kan die droom in vervulling komen.

Dit seizoen is Linssen nog altijd van levensbelang voor Feyenoord: onder Arne Slot wist de kleine kopspecialist zestien keer het net te vinden. Daarbij bereidde hij ook nog eens tien treffers voor. De Duitse website Transfermarkt.de schat de waarde van hem op 2,2 miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!