Nieuws

Ondanks landstitel willen PSG en Pochettino van elkaar af: Zidane droomopvolger

Ondanks landstitel willen PSG en Pochettino van elkaar af: Zidane droomopvolger

24-04-2022 21:07

Volgens Les Parisien komt er binnenkort een einde aan het huwelijk tussen Mauricio Pochettino en Paris Saint-Germain. Vanaf vrijwel zijn eerste minuut bij PSG bestaan er twijfels over zijn functioneren. Beide partijen zouden in gesprek zijn over de afwikkeling van het contract.

Zaterdag veroverden de Parijzenaren de landstitel van Frankrijk. Ondanks het gewonnen eremetaal willen de beleidsbepalers van PSG niet verder met de Argentijnse coach, volgens de Franse krant. Dit seizoen kwamen de hoofdstedelingen niet verder dan de achtste finale in de Champions League.

Pochettino zelf zou zich inmiddels ook niet langer de juiste persoon voelen voor de trainerspositie in Parijs. Als PSG zonder bemiddeling van de coach af wil, kost het de club vijftien miljoen euro.

Mogelijke opvolgers
Naar verluidt heeft Antonio Conte zichzelf aangeboden als kandidaat om het stokje van Pochettino over te nemen. De Italiaan zwaait momenteel nog de scepter bij Tottenham Hotspur. Desondanks opteren de clubleiding van PSG voor Zinédine Zidane als nieuwe hoofdtrainer. Het is onduidelijk of de Fransman openstaat voor het hoofdtrainerschap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!