Nieuws

Ontzette McTominay bevestigt crisis: 'Er zijn heel veel problemen bij United'

Ontzette McTominay bevestigt crisis: 'Er zijn heel veel problemen bij United'

24-04-2022 14:44

Scott McTominay stelt dat Manchester United op alle aspecten in de problemen zit. The Red Devils verloren met 3-1 het uitduel met Arsenal en lijken nu naast de topvier te grijpen. De United-speler is nog niet bezig met de komst van Erik ten Hag.

Een duidelijk geëmotioneerde McTominay verscheen na de wedstrijd voor de camera van BT Sport. "Er zijn heel veel problemen op het gebied van spelers, staf, alles hogerop. We moeten ons concentreren op wat er op het veld gebeurt. Je moet een trots gevoel hebben wanneer je het veld opkomt en moeten ons geen zorgen maken om wie wat zegt."

McTominay legt de schuld ook bij de spelers. "Er zijn op dit moment veel dingen aan de hand. Als we thuiskomen moeten we onszelf in de spiegel bekijken. Je kunt niet thuiskomen en hier een goed gevoel over hebben. We hebben het op dit moment gewoon even niet", geeft de Engelsman toe. 

De komst van Erik ten Hag is nog niet iets wat McTominay bezighoudt. "Ik zit nu nog met mijn gedachten bij deze wedstrijd. De nieuwe traienr kijkt naar volgend seizoen. Hoe we ons kunnen verbeteren en welke spelers iets toe kunnen voegen aan de groep, maar daar ben ik nu niet mee bezig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!