Nieuws

Salihamidžić is stellig: 'Lewandowski is deze zomer niet te koop'

Salihamidžić is stellig: 'Lewandowski is deze zomer niet te koop'

24-04-2022 12:49 Laatste update: 12:58

Hasan Salihamidžić wil niets weten van een eventueel vertrek van Robert Lewandowski. De voorzitter sport van Bayern München gelooft nog volledig in een oplossing tussen de club en de Poolse superspits. 

Zaterdag won Bayern München de tiende landstitel op rij en was er volop feestvreugde, waar ook Salihamidžić het met een bierdouche moest vergelden. De sportvoorzitter schoof zondag aan bij Sky Deutschland om vragen over de ploeg te beantwoorden. Onder meer Lewandowski kwam aan bod: de geruchtenmolen draait op volle toeren en de Pool zou niet meer gelukkig zijn in Beieren. "Lewandowski is deze zomer niet te koop", belooft Salihamidžić. 

Niklas Süle verlaat de club deze zomer al met een transfervrij vertrek, iets wat nog steeds steekt bij de Duitse landskampioen. "Over het algemeen is Niklas een geweldige vent, maar niets is erger voor een club dan een speler van zijn leeftijd die transfervrij vertrekt. We hebben alles geprobeerd in onze macht, maar we hadden niet de financiële middelen die hij verlangde", besluit de oud-voetballer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!