Transfersom Ihattaren bekend door onthullen jaarcijfers van Juventus

Transfersom Ihattaren bekend door onthullen jaarcijfers van Juventus

19 oktober - 16:39
Serie A 0 Reacties

Mohammed Ihattaren maakte afgelopen transferzomer op Deadline Day de overstap van PSV naar Juventus. Uit de jaarcijfers van de club uit Turijn blijkt welke transfersom PSV heeft ontvangen voor de 19-jarige middenvelder. Juventus verhuurde Ihattaren direct aan Sampdoria, waar hij zich inmiddels onmogelijk gemaakt lijkt te hebben.

Uit het jaarverslag van de Italiaanse topclub blijkt dat de Eindhovenaren slechts 1,9 miljoen euro ontvingen voor Ihattaren. Dit bedrag kan door het behalen van bepaalde sportieve doelstellingen oplopen met zo'n twee miljoen euro. Het is echter maar de vraag of deze doelstellingen gehaald zullen worden.

Ihattaren speelde namelijk nog geen minuut in de Serie A en vorige week werd duidelijk dat de middenvelder is teruggereisd naar Nederland. Sampdoria meldde dat dit te maken had met privé-redenen, maar de vork lijkt anders in steel te zitten. De middenvelder zou regelmatig te vinden zijn in het uitgaansleven van plaatsen als Nice, Milaan en Monaco en zou bij herhaling afspraken niet nakomen. Mede hierdoor zou Sampdoria niet meer op de terugkeer van de middenvelder zitten te wachten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie