Nieuws

Sterspelers United krijgen Ten Hag-advies: Dat zou ik wel doen als ik hen was

Sterspelers United krijgen Ten Hag-advies: "Dat zou ik wel doen als ik hen was"

23-04-2022 16:53

Youri Mulder is van mening dat Erik ten Hag Manchester United weer aan de praat kan krijgen, wanneer de belangrijke spelers hem het vertrouwen geven. Van goed voetbal is geen sprake, maar toch denkt Mulder dat dit hét moment is in te stappen op Old Trafford.

"Veel slechter kan het namelijk niet", zegt hij bij Ziggo Sport. "Wat je namelijk wel bij Ten Hag ziet, is dat spelers zich ontwikkelen. Dat is iets wat bij United de afgelopen jaren niet is gebeurd. Dat zit niet alleen in de individuele training, maar ook hoe hij een team leidt. Er wordt best stevig getraind. Maar hij kijkt wel wat iedereen nodig heeft. Zo maak je stapje voor stapje een speler beter."

In het verleden moest Ten Hag even op gang komen bij FC Utrecht en Ajax. Mulder denkt dat dit bij United niet anders zal zijn. "Spelers klaagden na een halfjaar bij beide clubs over Ten Hag. Een moeizaam begin zal bij Manchester United vast ook het geval zijn. Dan is de vraag of grote sterspelers, zoals Cristiano Ronaldo, in hem kunnen geloven. Dat zou ik wel doen als ik hen was."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!