Feyenoord krijgt mogelijk nieuwe kans op Diallo: 'Beslissen voor de kerst'

Feyenoord krijgt mogelijk nieuwe kans op Diallo: 'Beslissen voor de kerst'

19 oktober - 15:18
Eredivisie 0 Reacties

Amad Diallo kan in januari naar alle waarschijnlijkheid alsnog gehuurd gaan worden door Feyenoord. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer heeft bevestigd dat de aanvaller de komende transferperiode waarschijnlijk verhuurd zal worden.

De 19-jarige Ivoriaan zou afgelopen transferzomer al de tijdelijke overstap naar Rotterdam maken, maar dit ging op het laatste moment niet door aangezien Diallo geblesseerd raakte. In januari krijgt Feyenoord waarschijnlijk opnieuw de kans om eruit te komen met Manchester United over een eventuele huurdeal.

"We gaan voor de kerst beslissen of hij hier voldoende kan spelen, of dat hij ergens anders naartoe gaat", vertelt Solskjaer aan Simon Stone van BBC Sport. Fabrizio Romano bevestigt daarbij dat Feyenoord nog steeds tot één van de clubs behoort, die geïnteresseerd zijn in een eventuele huurtransfer van de jonge aanvaller.

Doordat Feyenoord Diallo afgelopen zomer op het laatste moment misliep, klopte de Rotterdammers bij Arsenal aan om Reiss Nelson voor één seizoen te huren. De Engelse jeugdinternational kon afgelopen zaterdag tegen RKC Waalwijk zijn eerste minuten namens Feyenoord maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie