Nieuws

PSV geeft uitleg over afwezigheid Oppegard: back enkele weken uit de roulatie

PSV geeft uitleg over afwezigheid Oppegard: back enkele weken uit de roulatie

23-04-2022 12:28 Laatste update: 12:29

PSV heeft zich nader verklaard over de opvallende afwezigheid van Fredrik Oppegaard tijdens de training van vrijdag. De verdediger werd geopereerd, nadat hij slachtoffer werd van een blindedarmontsteking.

PSV bevestigt het nieuws zaterdagochtend via de officiële kanalen. De operatie is geslaagd, en er wordt verwacht dat Oppegard 'een aantal weken' moet missen. De verdediger zal naar verwachting zaterdag het ziekenhuis verlaten, waarna hij aan de slag kan gaan met zijn herstel. Wanneer hij ertoe in staat is, gaat hij weer aan de slag op De Herdgang.

Oppegaard maakte in de Conference League-wedstrijd tegen Leicester City nog zijn opwachting binnen de lijnen. Hij verving Philipp Max en was onderdeel van het laatste kwartier van de wedstrijd, die hij snel zal willen vergeten. Oppegaard zag PSV uitgeschakeld worden door doelpunten van James Maddison en Ricardo Pereira.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!