Nieuws

Sandler kan Feyenoord-debuut maken tegen Utrecht: 'Het gaat de goede kant op'

Sandler kan Feyenoord-debuut maken tegen Utrecht: 'Het gaat de goede kant op'

22-04-2022 19:40 Laatste update: 20:29

Philippe Sandler is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht. De Rotterdammers spelen zondag het lastige duel in De Kuip en kunnen over de huurling van Manchester City beschikken, die na lange tijd eindelijk fit is. 

Sandler kwam in de winter naar Rotterdam, maar speelde nog geen wedstrijd voor de nummer drie van de Eredivisie. Slot wil nog geen garanties geven over speeltijd. "Hij zal tegen Utrecht voor het eerst bij de selectie zitten, mits het morgen (zaterdag, red.) allemaal goed gaat. Het gaat de goede kant op met hem. Komend weekend heb ik zes selectiespelers op de bank zitten. Hij is daar één van."

De huurling van Manchester City kan de komende twee jaar nog uitkomen voor Feyenoord, mits de Rotterdamse club daar interesse in heeft. Slot heeft nog niet veel te zeggen over deze optie. Hij is net fit. We hebben deze constructie zo bedacht om goed te kijken naar wat zijn kwaliteiten zijn, of hij ons kan helpen en of hij het hier naar zijn zin heeft. We zijn in ieder geval erg gecharmeerd van de kwaliteiten die hij heeft."

Slot hoopt dat Sandler de goede lijn kan doortrekken. "Dat geeft wel aan hoe dicht hij tegen een invalbeurt aan zit. Maar hij zal fit moeten zijn over een langere periode", besluit de trainer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!