Nieuws

Degradatiekandidaat Everton opnieuw zonder Van de Beek in Merseyside Derby

Degradatiekandidaat Everton opnieuw zonder Van de Beek in Merseyside Derby

22-04-2022 16:48 Laatste update: 16:58

Everton heeft nog altijd weinig plezier kunnen beleven aan Donny van de Beek. De Manchester United-huurling sukkelt veelvuldig met blessures, waardoor de altijd beladen burenruzie met Liverpool aan de Nederlander voorbijgaat.

De Merseyside Derby is zodoende het volgende duel dat de Nederlander moet missen. Ditmaal gooit een lichte liesblessure roet in het eten, vertelt manager Frank Lampard op de persconferentie. Sinds zijn tijdelijke overgang van The Red Devils kwam de international slechts zes duels namens The Toffees in actie. 

De entree van de voormalig Chelsea-manager bij Everton heeft nog weinig zoden aan de dijk gezet. Een eventuele degradatie komt steeds dichterbij, nu de voorsprong op nummer achttien Burnley nog maar één schamel puntje bedraagt. Voor Lampard en consorten wacht een ontzettend lastig uitduel: Liverpool verkeert in blakende vorm en staat tweede in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!