Nieuws

'PSV-transformatie dreigt, vijftien spelers kunnen vertrekken uit Eindhoven'

'PSV-transformatie dreigt, vijftien spelers kunnen vertrekken uit Eindhoven'

22-04-2022 09:08 Laatste update: 09:15

Technisch directeur John de Jong wacht een drukke transferzomer met PSV. De Eindhovense selectie gaat mogelijk flink op de schop. Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV in totaal mogelijk vijftien spelers kan zien vertrekken.

'Het wordt een slagveld op de transfermarkt, als alle plannen van PSV uit te voeren zijn', klinkt het. Mogelijk vetrekken alle doelmannen uit Eindhoven. 'Yvon Mvogo keert terug naar RB Leipzig, terwijl er voor Joël Drommel en Maxime Delanghe een verhuur op de loer ligt.' PSV zou met Jasper Cilessen een eerste nieuwe keeper aan de seletie toe willen voegen

In de achterhoede lijken Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Armando Obispo zich geen zorgen te hoeven maken. 'De eerste geluiden zijn dat de club wel naar andere backs kijkt en dat Phillipp Mwene en Phillipp Max bij een aanvaardbaar bod weg kunnen', schrijft het ED. Joey Veerman lijkt de enige middenvelder die met zekerheid in het Philips Stadion te bewonderen blijft.

Ook in de voorhoede kunnen de nodige transformaties gaan plaatsvinden. Cody Gakpo geniet de belangstelling van meerdere topclubs, terwijl Eran Zahavi een aflopend contract heeft. Carlos Vinícus lijkt het shirt van PSV ook niet meer te gaan dragen volgend seizoen, en mag mee met de vertrekkende Roger Schmidt. Ook Noni Madueke kan PSV verlaten. 'Wordt er fors (als in tientallen miljoenen) op hem geboden, dan is een vertrek niet uit te sluiten.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!