Nieuws

Ronaldo ontroerd door steunbetuiging Liverpool-fans: 'Dit vergeet ik nooit meer'

Ronaldo ontroerd door steunbetuiging Liverpool-fans: 'Dit vergeet ik nooit meer'

21-04-2022 13:45

Cristiano Ronaldo heeft op Instagram zijn dankbaarheid uitgesproken voor de gekregen steun van de Liverpool-supporters. De topspits van aartsrivaal Manchester United maakte eerder deze week een hartverscheurende gebeurtenis mee: zijn pasgeboren zoontje overleed.

In minuut zeven van de wedstrijd op Anfield kreeg - de vanzelfsprekend niet aanwezige - Ronaldo een staande ovatie van het Liverpool-publiek. Het eerbetoon is bij hem binnengekomen. 'Eén wereld... Eén sport... Eén wereldwijde familie... Bedankt, Anfield', schrijft de Portugese superster op zijn Instagram-pagina.

'Ik en mijn familie zullen dit moment van respect en medeleven nooit vergeten', besluit hij zijn post. Naast het ongekende leed voor Ronaldo beviel zijn vriendin Georgina Rodriguez eveneens van een dochter. Het meisje is gezond ter wereld gebracht. In oktober vorig jaar maakte de meervoudig Ballon d'Or-winnaar nog bekend dat zijn partner en hij in blijde verwachting waren van een tweeling.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!