Nieuws

'Feyenoord wil Nederlands jeugdinternational van Chelsea binnenhalen'

'Feyenoord wil Nederlands jeugdinternational van Chelsea binnenhalen'

21-04-2022 10:54

Feyenoord heeft volgens 1908.nl interesse in Darren Maatsen. De linksback staat momenteel onder contract bij Chelsea en wordt momenteel uitgeleend aan Coventry City.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium zou de Stadionclub overwegen om zomerse zaken te doen. Maatsen genoot een groot gedeelte van zijn opleiding in Nederland bij PSV, totdat hij werd overgenomen door The Blues in 2018. Daarvoor speelde hij al in de jeugd van zowel Feyenoord als Sparta.

Een terugkeer naar zijn oude club zou dus tot de mogelijkheden behoren. Intern zou de komst van de jeugdinternational reeds besproken zijn. Dit seizoen is Maatsen een onbetwiste basisspeler bij Coventry City: in maar liefst 38 wedstrijden begon hij vanaf de eerste minuut in het Championship.

Desondanks lijkt de kans klein dat de vleugelverdediger een kans krijgt bij Chelsea. Het is niet duidelijk of Feyenoord geïnteresseerd is in het kopen van Maatsen, of dat een huurperiode ook tot de mogelijkheden behoort. Zijn contract op Stamford Bridge verloopt op medio 2024.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!