Nieuws

KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor topper tussen Ajax en PSV bekend

KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor topper tussen Ajax en PSV bekend

19-10-2021 12:30

Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter bij de topper tussen Ajax en PSV. Hij fluit zondagmiddag om 16.45 het treffen tussen de nummer één en twee van de Eredivisie in gang.

Gözübüyük wordt geassisteerd door Joost van Zuilen en Johan Balder als grensrechters. Jeroen Manschot fungeert als vierde official en vanuit Zeist kijken Rob Dieperink en Sander van Roekel als respectievelijk VAR en AVAR mee naar de beelden. De topper zal bepalen welke ploeg na tien speelronden koploper is van de Eredivisie.

Feyenoord en AZ krijgen in hun wedstrijden respectievelijk te maken met Bas Nijhuis en Danny Makkelie. De Rotterdammers spelen uit bij Cambuur en zullen daar met Nijhuis te maken krijgen, die zich afgelopen maandag nog de woede van heel NAC op de hals haalde door een ogenschijnlijk zuiver doelpunt af te keuren. Makkelie fluit AZ, dat op bezoek gaat in Groningen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!