Nieuws

Hasselbaink bikkelhard voor onzichtbare Lukaku: 'Laat zien dat je het echt wilt'

Hasselbaink bikkelhard voor onzichtbare Lukaku: 'Laat zien dat je het echt wilt'

21-04-2022 09:21 Laatste update: 15:06

Jimmy Floyd Hasselbaink haalt hard uit naar Romelu Lukaku. De voormalig topspits van Chelsea was allesbehalve te spreken over de prestatie van zijn voormalige werkgever en zag de Belg in negatief opzicht opvallen.

Chelsea ging woensdagavond op Stamford Bridge met 2-4 onderuit tegen Arsenal. Na afloop van de wedstrijd was Hasselbaink duidelijk bij Sky Sports. "'Ik denk dat Tuchel erg teleurgesteld is. Ik denk niet dat hij te kritisch wil zijn op individuen, maar hij zal zeker teleurgesteld zijn", doelt de voormalig Oranje-international onder meer op Lukaku.

"Als je dan de kans krijgt, ga er dan voor en laat zien dat je de man bent", vervolgt Hasselbaink. "Laat zien dat je het echt wilt, laat die passie zien. Ik zag het in ieder geval niet. Ik wil dat hij het goed doet, want Chelsea heeft een nummer 9 nodig. Maar dan komt Kai Havertz erin en dan zie je hem rennen, dieptes ingaan, acties maken. Niet alles lukt, maar hij probeert het. Dat is meer dan je van Lukaku kan zeggen."

Lukaku werd vorig seizoen door Chelsea voor bijna 115 miljoen euro weggeplukt bij Internazionale. De Belg heeft zijn hoge verwachtingen niet waar kunnen maken en staat dit seizoen op slechts op vijf doelpunten in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!